DAF verhuiswagen voor UTS Van der Geest • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF verhuiswagen voor UTS Van der Geest

UTS Van der Geest Verhuizingen uit Rijswijk heeft onlangs een nieuwe DAF XF 440 FA SSC met een plywood carrosserie van Lamboo in gebruik genomen. Het geheel is opgebouwd als ideale verhuiswagen met onder andere luchtvering rondom en twee extra zitplaatsen.

De DAF XF is verder van alle gemakken voorzien om het voor de chauffeur en zijn medepassagiers zo comfortabel mogelijk te maken. De bakwagen wordt voortgedreven door een 440 pk sterke Paccar MX-11 motor in combinatie met een AS-Tronic versnellingsbak met 12 versnellingen. Uiteraard voldoet deze motor aan de laatste milieueisen die er tegenwoordig worden gesteld.

De carrosserie met een inhoud van 54 M³ is vervaardigd uit duurzame materialen. De plywood  panelen geven de carrosserie in combinatie met de verlijmde afwerklijsten een mooie strakke uitstraling zonder overbodige naden. De onderzijde is voorzien van een gesloten doorbouw wat een gunstige uitwerking heeft op het brandstofverbruik.

Voor het makkelijk laden en lossen op locatie is er een hydraulische heavy duty onderschuif laadklep met een hefvermogen van 2.000 kg gemonteerd. Het interieur bestaat uit een hardhouten parketvloer, gestoffeerde zijwanden met daartussen horizontale bindmogelijkheden en een geïsoleerd kap met led binnenverlichting.

Van der Geest is een echt familiebedrijf dat zich sinds 1926 verhuizingen verzorgt en een sterke naam heeft ontwikkeld in de regio Den Haag. Omdat geen verhuizing hetzelfde is pas Van der Geest de dienstverlening volledig aan op de specifieke situatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer