DAF XF uitgeroepen tot ‘Fleet Truck of the Year’ • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF XF uitgeroepen tot ‘Fleet Truck of the Year’

De DAF XF is uitgeroepen tot ‘Fleet Truck of the Year 2016’ op de ‘Motor Transport Awards’ in London; alweer DAF’s zesde titel in negen jaar tijdens deze prestigieuze verkiezing. DAF kreeg de award overhandigd tijdens een officiële ceremonie, in het bijzijn van 1.600 belangrijke vertegenwoordigers uit de transportindustrie.

DAF XF awarded 'Fleet Truck of the Year'
De award bevestigt opnieuw dat fleetowners ook daadwerkelijk profiteren van het DAF Transport Efficiency programma, dat het doel heeft om de operationele kosten te verminderen en de inzetbaarheid van voertuigen te maximaliseren.

De jury schonk de titel aan de DAF XF vanwege de uitstekende combinatie van bewezen betrouwbaarheid en onovertroffen dealerservice. “Het geweldige, lage brandstofverbruik maakt van de DAF XF de top fleet performer. DAF is bovendien volledig gericht op het maximaliseren van de inzetbaarheid van voertuigen”, stelt de jury vast. “Dat geeft je als ondernemer groot vertrouwen.” Ook het feit dat DAF de XF constant doorontwikkelt, bleek de jury mee te hebben genomen in zijn oordeel. “DAF zorgt ervoor dat de cabine nog altijd evolueert. Bovendien is er aan boord ontzettend veel ruimte voor de chauffeur.”

DAF Richard Zink uitgelichtRichard Zink, directeur Marketing en Sales bij DAF Trucks: “Het is geweldig dat de juryleden oordelen dat DAF met de XF een onverslaanbaar pakket biedt: ongeëvenaard lage bedrijfskosten, het beste comfort voor de chauffeur en een even sterk als professioneel dealernetwerk. Dat de jury van de Motor Transport Awards uit een onafhankelijk panel van vooraanstaande vervoerders en fleet operators bestaat, maakt het winnen van de Fleet Truck of the Year award extra waardevol.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer