Ga naar hoofdinhoud

Daniel Hegwein nieuwe topman Kerry Logistics

De Aziatische logistieke groep Kerry Logistics Network Limited heeft Daniel Hegwein benoemd tot Managing Director voor België en Nederland. Hegwein stuurt vanuit de zetel van Kerry Logistics Belgium op Brussels Airport in Zaventem per onmiddellijk de activiteiten van Kerry Logistics in de Benelux aan.

kerry_logistics_Daniel HegweinDaniel Hegwein heeft ruim 30 jaar ervaring in de logistieke sector. De afgelopen jaren was hij werkzaam voor diverse internationale logistieke concerns in Hong Kong, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Taiwan en België.

Kerry Logistics is in België en Nederland actief in de lucht- en zeevracht, warehousing en fiscale vertegenwoordiging. Als manager voor beide landen gaat Hegwein de operationele activiteiten en sales-activiteiten van Kerry Logistics in de Benelux stroomlijnen.

“Daniel Hegwein heeft grondige kennis van de activiteiten en processen in de zee- en luchtvracht”, aldus Thomas Blank, Managing Director Europa bij Kerry Logistics. “Zijn brede internationale ervaring en unieke marktinzicht stellen hem in staat de Europese en Aziatische dienstverlening van Kerry Logistics te consolideren. Wij danken zijn voorganger, John Warmenhoven, voor zijn jarenlage engagement en toewijding en wensen hem veel succes in de toekomst.”

kerry_logisticsAls leidende Aziatische logistieke dienstverlener biedt Kerry Logistics een brede dienstverlening aan in China en de ASEAN-regio. Met klantspecifieke oplossingen helpt de groep multinationals en internationale brands hun logistieke keten efficiënter te maken, de overall kosten te reduceren en de time tot market te verkorten. Kerry Logistics heeft ruim 550 kantoren in 40 landen en regio’s en beheert 45 miljoen sq ft logistieke faciliteiten wereldwijd. De flexibele en betrouwbare dienstverlening van Kerry Logistics helpt klanten hun activiteiten uit te breiden en duurzaam te groeien. Kerry Logistics Network Limited is genoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange en is geselecteerd partner van de Hang Seng Corporate Sustainability Index Series 2015-2016.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer