Ga naar hoofdinhoud

Dassault Systèmes introduceert ‘Perfect Order’

Dassault Systèmes introduceert Perfect Order, waarmee industriële bedrijven de supply chain kunnen optimaliseren en winstgevendheid kunnen verhogen. Deze digitale omgeving beschikt over uitgebreide functionaliteiten die het inzicht in, de controle op en de voorspelbaarheid van complete supply chains aanzienlijk verbeteren.

perfectorderBedrijven in de grondstoffenindustrie moeten tijdig en conform alle specificaties bulkproducten leveren. De supply chain wordt echter steeds complexer vanwege de enorme prijsdruk, grote fluctuaties in de vraag en de noodzaak aan het minimaliseren van voorraden. Het gevolg hiervan is dat industriële organisaties steeds moeilijker kunnen voldoen aan alle eisen die zij hebben vastgelegd in de contracten met klanten.

Perfect Order biedt grondstoffenleveranciers een holistisch inzicht in alle supplychainactiviteiten, infrastructuurbeperkingen en de financiële consequenties van personeelstekorten en operationele wijzigingen. De oplossing is gebaseerd op het 3DEXPERIENCE-platform van Dassault Systèmes dat is gecombineerd met de supplychainplanning- en optimalisatiefunctionaliteiten van Quintiq. Hiermee kunnen producenten beter plannen in de supply chain. Dankzij de digitale omgeving kunnen zij sneller inspelen op de vraag en alle activiteiten visualiseren voor het optimaliseren van de goederenstromen. Met als belangrijkste resultaat een grotere voorspelbaarheid van de business.

Perfect Order biedt onder andere de volgende functionaliteiten: een realistische versie voor alle beslissingen die producenten moeten maken als het gaat om de planning; de oplossing integreert aspecten zoals de beschikbaarheid van grondstoffen, de capaciteit van het transport en predictive intelligence op basis van informatie uit het verleden en variabelen zoals prijs en GDP. Hiermee zijn organisaties in staat om betere leveringsprognoses op te stellen en de bulklogistieke planning fors te verbeteren ; realtime performance-indicatoren waarmee bedrijven de impact kunnen zien van beslissingen over de planning. Door dit inzicht kunnen zij snel bijsturen op leveringen, specificaties en budgetten; het afstemmen van de vraag op het aanbod van de beschikbare capaciteit. Hiermee kunnen bedrijven de contractverplichtingen optimaal invullen, zodat zij boetes kunnen voorkomen en de klantbeleving kunnen verbeteren.

“Grondstofproducenten zoeken naar oplossingen voor de digitale transformatie. Zij zien immers dat andere sectoren hierdoor profiteren van meer flexibiliteit, operationele stabiliteit en performanceverbeteringen”, zegt Marni Rabassó, Vice President Natural Resources Industry van Dassault Systèmes. “Dassault Systèmes biedt deze bedrijven oplossingen die zijn gebaseerd op de technische kennis die zij in de afgelopen decennia hebben opgebouwd. Perfect Order helpt bij het realiseren van efficiencyverbeteringen in de supply chain. Industriële bedrijven zijn hierdoor in staat om de leverbetrouwbaarheidsverwachtingen van klanten te overtreffen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer