fbpx Ga naar hoofdinhoud

DB Schenker levert nog sneller en efficiënter

DB Schenker introduceert een nieuw product voor landtransport. Voortaan kunnen klanten binnen het groupageproduct DB SCHENKERsystem premium een extra optie kiezen die nog sneller en efficiënter is. Met deze nieuwe leveringsoptie kunnen bedrijven gebruik maken van een tijdsgebonden service met gegarandeerde levering van hun zendingen uiterlijk om 10.00 uur.

Afgelopen jaar heeft de geïntegreerd transport- en logistiek dienstverlener zijn Europese groupagenetwerk opnieuw ingericht en succesvol de producten DB SCHENKERsystem en DB SCHENKERsystem premium geïntroduceerd. De dagelijkse verbindingen tussen alle Europese businesscentra vergemakkelijken een snellere distributie van goederen en bieden daarmee meer flexibiliteit in de productie voor Europese bedrijven. Met Premium 10 optimaliseert DB Schenker zijn producten en biedt het zijn klanten een substantieel voordeel in levertijd.

“De nieuwe leveringsoptie gaat over snelheid en betrouwbaarheid. Het is een efficiënte oplossing voor bedrijven die hun zendingen in de ochtend willen ontvangen. Dit geeft onze klanten een grote voorsprong in tijd”, aldus Christian Drenthen, Executive Vice President Landtransport bij DB Schenker in Europa. “Hiermee bieden we onze klanten in heel Europa tijdsgebonden en gegarandeerde looptijden, waardoor we ook beter kunnen voldoen aan de toenemende just-in-time productie-eisen.” Premium 10 is de logische aanvulling op Premium 13, deze optie werd in maart van dit jaar geïmplementeerd.

Het DB Schenker-netwerk, dat 430 landtransportlocaties in 38 Europese landen naadloos met elkaar verbindt via een geavanceerd productiesysteem, is ingericht om te voldoen aan de groeiende vraag naar grensoverschrijdend vervoer.

Als grootste landtransportcarrier is DB Schenker in staat om groupagezendingen te consolideren en via een innovatieve platformstrategie de transporttijden aanzienlijk te verminderen, en daarmee ook de uitstoot van kooldioxide. Meer dan 20.000 medewerkers behandelen ongeveer 300.000 zendingen per dag. Via de allernieuwste trackingtechnologie kan de status van elke zending 24/7 worden bekeken.

Het DB Schenker-netwerk van lijndienstzendingen en hubs strekt zich uit over het gehele Europese continent, wat betekent dat de volledige capaciteit van alle voertuigen op de meest productieve manier wordt benut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer