DCB Energy opent nieuwt multifuel tankstation in Den Hoorn • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DCB Energy opent nieuwt multifuel tankstation in Den Hoorn

Op donderdag 16 en vrijdag 17 juni wordt het nieuwe multifuel tankstation Tank- en TruckEasy op industrieterrein HarnaschPolder te Den Hoorn onthuld, wat valt onder Businesspark Haaglanden. Voor bedrijven en consumenten een perfecte uitvalsbasis door de goede ontsluiting van het gebied via de A4 naar het Westland. 

dcb truckeasyHet moderne design van het tankstation is gericht op een optimaal gebruiksgemak en laat zien dat het tankstation klaar is voor de toekomst. De combinatie van Truck- en TankEasy zorgt ervoor dat zowel bedrijven als consumenten optimaal worden bediend. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van het LNG tankstation die naar verwachting eind deze zomer gereed zal zijn.

Met de komst van de nieuwe tanklocatie aan de A4(afslag 12) bedient TankEasy en TruckEasy de consument, het MKB en ook de transportsector. Het gebied heeft een bijzondere ligging, pal aan de onlangs verlengde A4 en de veilingroute, is van beide kanten bereikbaar en zorgt voor een directe verbinding met de Rotterdamse Haven en Schiphol. Gerenommeerde ondernemingen vestigen zich binnenkort op hetzelfde terrein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer