De Graaff met Just Drive Slider naar Transport Compleet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

De Graaff met Just Drive Slider naar Transport Compleet

De Graaff Carrosserie toont op Transport Compleet de Just Drive Slider, een lichtgewicht carrosserie met schuifzeilen aan een of beide zijden.

De nieuwe schuifzeilencarrosserie van Just Drive is compleet modulair opgebouwd. Als basis wordt de standaard Just Drive lichtgewicht carrosserie gebruikt. In plaats van een gesloten zijwand wordt voor de schuifzeilen uitvoering een open frame aan de zijkant gemonteerd waarin alle benodigde versterkingen en voorzieningen opgenomen zijn. Na montage van het adapterframe kunnen alle klant specifieke wensen eenvoudig aangebracht en gemonteerd worden. Ook bestaande carrosserieën kunnen door de modulaire bouwwijze aangepast worden naar schuifzeilen aan één zijde. Bij inruil van een bestaand voertuig geeft dit mogelijk een groot voordeel.

Het leveringsgamma van Just Drive wordt per september dit jaar uitgebreid met een lichtgewicht ‘meubel XL’’ carrosserie voor chassis met GVW 3,5 – 7 ton. De nieuwe meubel XL carrosserie heeft een lengte van ca. 5 meter en een inhoud van bijna 25 mtr3. Op basis van een 7 tons chassis en uitvoering inclusief laadklep kan ca. 3.800 kg netto laadvermogen bereikt worden en daarmee uitermate geschikt voor distributie in dichtbevolkte stedelijke gebieden.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer