Delta Lloyd en FleetRepair werken samen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Delta Lloyd en FleetRepair werken samen

Delta Lloyd heeft als eerste verzekeraar een samenwerkingsverband gesloten met het landelijke netwerk van schadeherstellers voor vrachtwagens, FleetRepair. Klanten kunnen hierdoor profiteren van een efficiëntere afhandeling van hun schade. Daarnaast regelt Delta Lloyd de financiële afwikkeling direct met de hersteller.

CVD Gorinchem 2013 FleetrepairZodra een vrachtauto bij een van de aangesloten herstellers binnenkomt, worden alle gegevens in het online platform van FleetRepair ingevoerd. Het platform is inzichtelijk voor Delta Lloyd, de schade-expert maar ook door de wagenparkbeheerder. Dit vereenvoudigt het administratieve proces waardoor de vrachtwagen sneller weer hersteld de weg op kan.

Arjan Nollen, directeur Delta Lloyd Schade Zakelijk: “Een vrachtwagen die stil staat kost de ondernemer geld en moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Met de aansluiting bij FleetRepair willen we het wagenparkbeheerders zo makkelijk mogelijk maken. Het administratieve proces wordt volledig centraal afgehandeld bij de schadehersteller. Deze manier van werken is gelijk aan hoe we dit al jaren succesvol doen bij particuliere auto schades.”

“We zijn erg blij met de aansluiting van Delta Lloyd bij FleetRepair, dit maakt dat de hele keten van fleetowner tot verzekeraar nu samenkomt”, aldus Armand van Haasteren, directeur FleetRepair.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer