Den Hollander naar terrein HSF Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Den Hollander naar terrein HSF Logistics

De verplaatsing van de Apeldoornse vestiging van HSF Logistics blijkt een uitkomst voor een ander transportbedrijf uit die regio, Den Hollander uit Beekbergen.

Transportbedrijf Den Hollander ontfermt zich samen met de Firma Janssen (installatiebedrijf uit Lieren en Beekbergen) over de resterende vijftienduizend vierkante meter van het terrein van HSF Logistics. Ook een autobedrijf gaat daar resideren.

Voor Den Hollander komt daarmee een einde aan een periode van strubbelingen met de gemeente, over vermeende overlast door het bedrijf. Vrachtwagens mogen niet zo maar langs de weg of bij huis worden neergezet. Wordt daarover vanuit de buurt geklaagd, dan moet de gemeente optreden. Met het voormalige HSF- terrein zijn Den Hollanders parkeerproblemen opgelost.

Ook enkele andere kleine transporteurs zullen van het terrein gebruik maken, terwijl een aantal plekken verhuurd wordt aan de vorige eigenaar HSF. De werk- en wasplaats, die tot voor kort in gebruik was door Beers Scania truckservice, wordt verhuurd aan het Beekbergense transportbedrijf De Groot (Tullekensmolenweg), dat vergelijkbare ‘overlastproblemen’ had als Den Hollander.

Bron: De Stentor


Auteur: Arjan Velthoven

 

ttm.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer