Derk Haank genomineerd voor RvC TomTom • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Derk Haank genomineerd voor RvC TomTom

Derk Haank, voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Eisma Media Groep, de uitgever van TTM.nl, gaat eenzelfde functie bekleden bij TomTom. Althans, dat is het plan. Haank is genomineerd als lid van de RvC van TomTom en zal, als de nominatie wordt goedgekeurd op een buitengewone vergadering in september, huidig RvC-voorzitter Peter Wakkie opvolgen in 2019.

Peter Wakkie zit momenteel in zijn laatste termijn als RvC-voorzitter en geeft de hamer na de jaarvergadering van 2019 door aan Haank.

Derk Haank (62) was tot 2017 CEO van uitgeefconcern SpringerNature  en verdiende zijn sporen ook in die branche. Eerder was hij topman bij Reed Elsevier. Haank is ook commissaris en vice-voorzitter bij KPN. Tevens is hij sinds eind 2017 voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Eisma Media Groep.

“We zijn verheugd dat Derk zich heeft aangesloten bij ons”, aldus Peter Wakkie, voorzitter van de raad van commissarissen van TomTom. “In Derk hebben we een hooggekwalificeerde opvolger gevonden als voorzitter en lid van onze raad. We waarderen vooral zijn schat aan ervaring in het aansturen van transformaties en nieuwe bedrijfsmodellen. ”

Harold Goddijn, CEO van TomTom, zei: “Derk is een bewezen leider in het ontwikkelen en implementeren van transformationele bedrijfs- en groeistrategieën. We zijn verheugd om met hem samen te werken en te profiteren van zijn ervaring. “

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer