Ga naar hoofdinhoud

Descartes helpt Technische Unie met logistiek

Technische Unie, onderdeel van Sonepar, kiest voor Descartes Route Planner en Descartes Mobile. De groothandel in technische-installatiematerialen voor bouw, installatie en industrie gebruikt de oplossingen voor het monitoren en optimaliseren van zijn afleverprocessen. Descartes Systems Group is wereldleider in integratie van handelsverkeer tussen logistiekintensieve organisaties.

Descartes“Een van onze belangrijkste doelen is het leveren van excellente service aan onze klanten door orders nauwkeurig en op tijd te leveren”, zegt Henk Tol, Manager Distribution bij Technische Unie/Sonepar Nederland. “De geïntegreerde routing- en mobiele oplossing van Descartes helpt ons tegemoet te komen aan de afspraken met klanten en maakt ons wagenpark, onze chauffeurs en onze planners productiever.”

De geïntegreerde Descartes Route Planner- en Descartes Mobile-oplossing ondersteunt het volledige logistieke beheerproces van rittenplanning, uitvoering en prestatiemeting. De oplossing helpt klanten als Sonepar om hun wagenpark beter te benutten en beter te voldoen aan de doelstellingen van de klantenservice. Met de oplossing zijn de responssnelheid en de productiviteit van distributieactiviteiten continu te optimaliseren door de beste routes te Technische Uniecreëren, geplande en werkelijke leveringsprestaties te monitoren en uitzonderingen beter te beheren. Daarnaast biedt Descartes Mobile de mogelijkheid om ter plekke Proof-of-Delivery-informatie elektronisch te verzamelen. Dat verbetert de kwaliteit en de benodigde tijd voor het verzamelen van logistieke en commerciële data.

“We helpen Sonepar graag bij het nakomen van de belofte om aan klanten in Nederland excellente service te leveren en de operationele productiviteit tegelijkertijd significant te verbeteren”, zegt Paul Simon Thomas, Senior Vice-President of Sales EMEA van Descartes. “Het optimaliseren en efficiënt inzetten van het wagenpark en de medewerkers van onze klanten door middel van innovatieve routing- en mobile oplossingen is ons streven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer