Ga naar hoofdinhoud

DHL breidt uit in Venlo

DHL Exel Supply Chain opent een nieuw distributiecentrum op Trade Port West in Venlo. Het pand is 17.700 m2 groot en wordt geleased van ProLogis.

DHL Exel Supply Chain en ProLogis hebben een contract getekend voor de lease van DC Venlo III met een oppervlakte van 17.700 m2. Trade Port West is een van de modernste logistieke businessparken in Venlo. DHL heeft voor Venlo gekozen vanwege de strategische ligging.
 
John Scherders, General Manager Campus Venlo DHL Exel Supply Chain, is blij met de gerealiseerde uitbreiding: “Samen met ProLogis zijn we erin geslaagd om onze warehousing capaciteit binnen relatief korte doorlooptijd fors uit te breiden. Daarmee zijn we opnieuw in staat de groei van onze klanten op een kwalitatief hoogwaardige manier te ondersteunen, waarbij tevens onze flexibiliteit is toegenomen.”
 
Ko Nuijten, First Vice President ProLogis Benelux: “DHL Exel Supply Chain is wereldwijd en zeker ook in Nederland een belangrijke relatie van ProLogis. Wij zijn blij met de verdere uitbreiding van onze Nederlandse relatie met DHL Exel Supply Chain. Dit betekent dat we hun ook de komende jaren weer van ultramoderne centra zoals DC Venlo III kunnen voorzien.”
 


Auteur: Arjan Velthoven

 

ttm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer