Ga naar hoofdinhoud

Directeur AB Transport vertrekt

Adriaan Vis, directeur van AB Transport Group, vertrekt bij het transportbedrijf. Per 1 mei a.s. zal hij zijn carrière elders vervolgen.

“Na negen fantastische jaren is de tijd gekomen om een nieuwe stap te zetten in mijn (werkzame) leven. Ik kijk met veel plezier én waardering terug op de ontwikkeling die we als organisatie met elkaar hebben doorgemaakt. Ik wens A-ware en AB veel succes voor de toekomst”, zo schrijft Vis zelf op zijn LinkedIn profiel.

Jan Anker van Royal A-Ware, waar AB Transport Group toe behoort: “Adriaan heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Royal A-ware. Hij heeft onder meer A-ware Services opgezet en de afgelopen jaren de transportbedrijven A-ware Logistics, Butter Group en AB Transport Group succesvol geïntegreerd. We zijn Adriaan veel dank verschuldigd voor zijn inzet voor Royal A-ware. Namens directie en Raad van Commissarissen bedank ik Adriaan voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wens hem en zijn gezin het allerbeste voor de toekomst.”

Het vertrek van Vis heeft in het geheel niets te maken met de ophef en rechtsgang rond de vierdaagse werkweek die AB Transport Group onlangs invoerde. Dat zegt Vis in een exclusief interview met TTM.nl magazine, dat later deze maand verschijnt. Het is nog niet bekend wat de volgende stap in Vis’ carrière is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer