Ga naar hoofdinhoud

Directiewisseling bij Zwatra

Wim Nienhuis is met ingang van september 2017 de nieuwe directeur van Zwatra Transport. Hij neemt het stokje over van Ruud Egas. Dat maakt Boerman Groep bekend. In februari vorig jaar nam Boerman Groep een meerderheidsbelang in Zwatra.

De Boerman groep werkt vanuit haar vestigingen in Hardinxveld-Giessendam (Boerman Transport en Plus Unit Service), Rozenburg (De Jong Transport en VCT Containertransport), Delft (Zwatra Transport en Industriële Verhuizingen) en Kontich België (Boerman Transport België). De groep heeft 190 mensen in dienst en bestaat uit ruim 150 trekkende voertuigen. Elk type lading van 100 gram tot 100 ton kan vervoerd worden.

Sinds de overname is hard gewerkt om de synergie tussen de verschillende bedrijfsonderdelen verder te optimaliseren. Dit heeft er onder andere toe geleid dat de planning van de kraanwagens wordt samengevoegd om de efficiency verder te vergroten. Ook wordt gewerkt aan het verder samenvoegen van de diverse taken en verantwoordelijkheden, zoals administratie, personeelszaken, automatisering, kwaliteitszorg en inkoop.

De nieuwe organisatie die ontstaat vraagt ook een verandering in de directie en daarom zal Ruud Egas september 2017 het stokje overdragen aan Wim Nienhuis. Nienhuis zal de functie van directeur Zwatra gaan combineren met zijn werk als directeur van Boerman Transport en hij zal samen met Wim Veldhoen de directie van de Boerman Groep blijven vormen.

Ruud Egas, sinds februari 2007 als directeur werkzaam bij Zwatra, benadrukt dat deze stap in goed overleg is genomen. In de komende maanden zal hij zijn werkzaamheden overdragen aan Wim Nienhuis, die hierbij ondersteund wordt door de teams van Zwatra en Boerman Transport. Voor de klanten en relaties verandert er niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer