DKV biedt meer actuele dieselprijzen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DKV biedt meer actuele dieselprijzen

DKV Euro Service biedt zijn klanten voor ritten in Europa nu nog actuelere prijsinformatie aan. Na Duitsland en Frankrijk stellen nu ook de Italiaanse, Spaanse en Portugese overheidsinstanties sinds enige tijd actuele prijsgegevens ter beschikking, die nu voor die nu voor DKV App en MAPS kunnen worden gebruikt.

“Wij verheugen ons over de beslissing van de overheidsinstanties om hun prijsgegevens voor onze producten ter beschikking te stellen“, zegt Dirk Simon, Head of Fuel & Payment Autorisation bij DKV Euro Service. “Hoe meer prijstransparantie er bestaat, des te hoger de meerwaarde voor onze klanten en des te individueler zijn de ondersteunende concepten, die wij met onze klanten uitwerken.“ Tot op heden was de prijsinformatie buiten Duitsland gebaseerd op de transactiegegevens van de betreffende aanbieder van de tankkaart.

Dit had tot gevolg dat er voor minder bezochte tankstations geen actuele prijsinformatie beschikbaar was. Of de verhoogde prijstransparantie in Europa gelijkwaardige resultaten zal opleveren als de inrichting ten aanzien van markttransparantie door de Duitse mededingingsautoriteit, valt momenteel nog af te wachten. “Wij zullen de markt zeer aandachtig observeren en onze klanten continu informeren over veranderingen”, zegt Dirk Simon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer