Nieuws

DKV lanceert nieuwe stationzoeker

DKV vernieuwde haar zoekmachine voor het vinden van DKV tankstations: Een nieuw design met geïntegreerde routeplanner maakt de online service van DKV aantrekkelijker.

De stationzoeker levert informatie over het dichtstbijgelegen DKV station of de voordeligste dieselprijs. Op de website verschijnt eerst een overzichtskaart van Europa met alle DKV stations. Zoeken is mogelijk door direct op de kaart te klikken of door een adres of stationsnummer in de zoekvelden in te voeren. De online service toont nu nog sneller dan vroeger alle DKV stations in de gewenste omgeving en geeft dag en nacht een vergelijkend overzicht van de actuele dieselprijzen. Bovendien kan ook veel informatie over het tank- en serviceaanbod worden opgevraagd, zoals bijvoorbeeld de route en openingstijden. Met speciale filters kunnen de zoekresultaten worden verfijnd. Bijzonder praktisch is de mogelijkheid om de zoekresultaten af te drukken en/of per e-mail naar bijvoorbeeld de chauffeur te verzenden.

Routeplanner

Geregistreerde gebruikers van de DKV portal kunnen de stationzoeker ook als gratis routeplanner gebruiken, die bijvoorbeeld rekening houdt met de hoogte van tunnels of de breedte van bruggen. Op de route zijn alle DKV tankstations aangegeven waarbij de drie goedkoopste als zodanig zijn gemarkeerd. In de routeplanner is ook de tolberekening voor Duitsland en Oostenrijk geïntegreerd. De online service is in elf talen beschikbaar, voldoet aan de nieuwste technische eisen en wordt doorlopend bijgewerkt. Zo is bijvoorbeeld de weergave van alternatieve routes door eenvoudig slepen met de muis gepland.

DKV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven