Ga naar hoofdinhoud

Dobbe dolblij met nieuw bedrijfspand

Afgelopen weekend heeft Dobbe Transport in Roelofarendsveen een nieuw bedrijfspand geopend. De logistiek dienstverlener breidt hiermee zijn op- en overslagcapaciteit uit met 1000 m2, 9 docks en 4000 palletposities. De nieuwbouw biedt daarnaast ruimte aan 12 extra werkplekken en een multifunctionele vergader- en trainingsruimte.

De neven Piet en Eric Dobbe, 5e generatie in het familiebedrijf Dobbe Transport, openden de  middag door de genodigden zowel in het Nederlands als in het Frans welkom te heten. Daarmee onderstreepten zij dat het werkterrein van Dobbe Transport zich zeker niet alleen tot Nederland beperkt. De logistiek dienstverlener verzorgt de opslag, de overslag en het (inter)nationale transport voor klanten met diverse producten die op verschillende wijzen behandeld en getransporteerd moeten worden: gekoeld, ongekoeld, special care (medicijnen, gevaarlijke stoffen) etc. Piet en Eric benadrukten in hun openingswoord dat de nieuwbouw en de continue groei die Dobbe Transport doormaakt vooral teamprestaties zijn van alle medewerkers, die dagelijks als één team voor de klanten van Dobbe Transport klaarstaan.

Hoe belangrijk medewerkers voor Dobbe Transport zijn, blijkt onder andere uit de zorg en aandacht die besteed is aan de indeling en de inrichting van het nieuwe pand. Het nieuwe bedrijfspand heeft het Breeam Excellent certificaat gekregen. Dat betekent dat het gebouwd is met de nieuwste duurzame technieken en materialen en voldoet aan de hoogste criteria op het gebied van duurzaamheid. Dat is ook binnen terug te zien. De werkplekken in de loods en in het kantoor zijn modern, licht, veilig en pragmatisch ingericht. De medewerkers bevestigden dit tijdens de rondleidingen door het nieuwe bedrijfspand volmondig: het is hier prettig en overzichtelijk werken.

Daarnaast speelt de nieuwbouw in op de wensen en behoeften van (potentiële) klanten. De genodigden konden zien dat de loods volledig uitgerust is voor de op- en overslag van gekoelde producten en gevaarlijke stoffen en voldoet aan alle wettelijke eisen op dat gebied. Er zijn onder andere een CO2 blusgasinstallatie en een CO2 koelinstallatie aanwezig: laatstgenoemde maakt gebruik van 100% groene en natuurlijke koudemiddelen. Om te ervaren hoe alles in de praktijk werkt, konden klanten tijdens de opening tot de verbeelding sprekende 3D filmpjes bekijken. De reacties hierop waren eensluidend: Dobbe Transport laat met de nieuwbouw zien voorbereid te zijn op de toekomst. De logistiek dienstverlener heeft tevens letterlijk ruimte gecreëerd voor verdere uitbreiding van zijn dienstverlening: na de recente certificering voor het transport van farmaceutische goederen, verwacht Dobbe Transport daar op korte termijn het certificaat voor de opslag van deze goederen aan toe te voegen (GDP Compliant).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer