Doorgedraaide trucker beukt op andere truck in • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Doorgedraaide trucker beukt op andere truck in

Een dronken Duitse trucker heeft zaterdagnacht met zijn vrachtwagen minstens tien keer een andere truck geramd omdat die in de weg stond. Dat gebeurde op de truckparking aan de Beatrix de Rijkstraat in de Rotterdamse Waalhaven.

trucks_ravageDe trucker ging volgens de politie rond 01.00 uur door het lint omdat een truck voor zijn vrachtauto stond geparkeerd. Door vele malen op de truck in te rijden wist hij de wagen twintig meter opzij te duwen.
Door de botsingen werd de brandstoftank van de geparkeerde truck opengescheurd. Hierdoor kwam 250 liter dieselolie op straat terecht. De politie trof naar eigen zeggen een ‘chaos’ aan. Om milieuvervuiling te voorkomen, werd de parkeerplaats afgegraven en van nieuw zand met nieuwe bestrating voorzien. De schade bedraagt volgens de politie minstens een ton.

Uit een blaastest bleek dat de 38-jarige Duitser te veel had gedronken. Zijn rijbewijs werd ingenomen. Het voertuig van de ‘flink onder invloed’ verkerende chauffeur werd opgetakeld en meegenomen. Bij het voorval vielen geen gewonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer