Doorstart Mooy Logistics ‘binnen enkele dagen’ • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Doorstart Mooy Logistics ‘binnen enkele dagen’

De curatoren van het faillissement van Mooy Logistics zijn in gesprek met een aantal serieuze doorstart-kandidaten en hebben goede hoop dat binnen enkele dagen met één van hen een doorstart kan worden gerealiseerd. Meerdere partijen hebben een overnamebod ingediend, waarover komende dagen verder onderhandeld zal worden.

Zolang de onderhandelingen lopen, doen de curatoren hierover geen inhoudelijke mededelingen. Dat betekent dat er verder niet heel veel nieuws is. Het bedrijf blijft gewoon open en klanten worden met de gebruikelijke service bediend. Dit is mogelijk dankzij een boedelkrediet van de bank en de constructieve medewerking van vrijwel alle betrokken klanten, leveranciers en transporteurs. Voor informatie kunnen klanten en leveranciers zich op reguliere wijze wenden tot hun aanspreekpunten binnen Mooy Logistics. Zij staan in direct contact met de curatoren die met hun team aanwezig zijn bij Mooy.

Ondertussen hebben UWV en de curatoren afspraken gemaakt over een verkorte intakeprocedure, die ook reeds is gestart, zodat de werknemers zo snel mogelijk hun salaris betaald krijgen via de UWV loongarantieregeling. Dat is gebruikelijk bij faillissementen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer