Dreumex presenteert Dreumex Sensitive, voor de gevoelige huid • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Dreumex presenteert Dreumex Sensitive, voor de gevoelige huid

Dreumex presenteert tijdens Transport Compleet een nieuwe productinnovatie aan de transportsector: Dreumex Sensitive, een industriële handreiniger voor de gevoelige huid.

In de auto-industrie hebben werknemers een verhoogd risico op de ontwikkeling van (hand)eczeem. In deze branche komen werknemers langer in aanraking met allergenen als harsen, conserveermiddelen en remvloeistoffen en irritantia als oliën, oplosmiddelen en brandstoffen. 30 procent van de werknemers in de auto-industrie heeft zelfs last van handeczeem. Voor deze werknemers heeft Dreumex een handreiniger voor de gevoelige huid ontwikkeld. Dreumex Sensitive is een pasteuze handreiniger, met allergeenvrije ingrediënten, speciaal geschikt voor de gevoelige huid. De handreiniger is vrij van parfum, kleurstoffen, oplosmiddel en conserveringsmiddelen. Dreumex Sensitive is door haar allergeenvrije eigenschappen bekroond met het ECARF-label.

Dat Dreumex een handreiniger voor de gevoelige huid toevoegt aan haar assortiment is geen toeval. Dreumex is al jaren wereldwijd actief als ontwikkelaar van handreinigings- en handverzogingsproducten. Daarnaast staat Dreumex bekend als een partij die oog heeft voor innovatie en kwaliteit. De ontwikkeling van de handreiniger Dreumex Sensitive sluit hier naadloos op aan.

Dreumex-directeur Jan-Chris Heeger: “Als ontwikkelaar van handreinigings- en handverzorgingsproducten is het onze missie om de huid van onze eindgebruikers te beschermen, reinigen en verzorgen. Uit recent onderzoek is gebleken dat in de wereld van zware vervuilingen werknemers een verhoogd risico op ontwikkeling van (hand)eczeem hebben. Het ontwikkelen van een handreiniger voor de gevoelige huid van deze werknemers is voor ons een logische stap. Met de lancering van Dreumex Sensitive versterken we onze positie als specialist binnen de markt en bieden we onze klanten een nog completer totaalpakket op het gebied van bescherming, reiniging en verzorging van de huid.”

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer