Drivers App voegt TransFollow toe als functionaliteit • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Drivers App voegt TransFollow toe als functionaliteit

Data2Track heeft TransFollow geïntegreerd in de Drivers App. Dit betekent dat gebruikers van de Drivers App gebruik kunnen maken van de digitale CMR-vrachtbrief als extra functionaliteit.

afbeelding-d2tDoor gebruik te maken van de Drivers App in combinatie met TransFollow ontstaat er een volledig papierloze werkwijze. De digitale vrachtbrief is gekoppeld aan de ritopdracht in het TMS. Nadat de ritten zijn gepland, ontvangt de chauffeur zijn rittenlijst in de Drivers App. Bij aankomst op het laad- of losadres hoeft de vrachtbrief niet meer handmatig getekend te worden. Door het uitwisselen van een QR code met de afzender of ontvanger wordt de digitale vrachtbrief ondertekend. Het aftekenen door middel van sign-on-glass of afleveren zonder akkoord wederpartij is ook mogelijk met TransFollow.

Alles wordt digitaal afgehandeld, waardoor er achteraf ook geen documenten meer hoeven te worden verwerkt of gescand. Alle informatie is direct inzichtelijk, voor zowel de verlader, de vervoerder als de ontvanger. Door de integratie van TransFollow in de Drivers App wordt het bedrijfsproces geoptimaliseerd en is men volgens Data2Track in staat de juiste beslissing te afbeelding-transfollow2nemen.

Naast deze integratie biedt de Drivers App van Data2Track veel meer ondersteunende functies aan de chauffeur, zoals (truck) navigatie, digitale urenregistratie, inclusief koppeling digitale tachograaf, rijstijlanalyse, etc.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer