Dubbel Krone voor Kraaijeveld • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Dubbel Krone voor Kraaijeveld

Kraaijeveld uit Ridderkerk heeft vanwege een groei in werkzaamheden twee nieuwe Krone Polyester-Steels aangeschaft bij Wezenberg Trailers.

Kraaijeveld (3)De eerste Krone koeloplegger bevat een Thermo King SLX-E-300 en een Dhollandia 3000 kg onderschuivende laadklep met een plateaulengte van 1800 mm. De oplegger bevat verder een liftas op de voorste en achterste as en combirails op de zijwand.

De tweede oplegger is uitgevoerd met een Thermo King SLX-E-Spectrum en een dubbele verdamper. Er is een verjonging in het dak van 50 mm aangebracht voor de dubbele verdamper om een hogere insteekhoogte te creëren. De verdamper is voorzien van een beschermbeugel . De oplegger bevat verder een Dhollandia onderschuivende laadklep 3000 kg met een plateaulengte van 1800 mm, liftas op voorste en achterste as, combirails op de zijwand en een geïsoleerd verplaatsbaar Kraaijeveld (4)tussenschot.

De carrosserie is in kleur gespoten. De opleggers zijn verder uitgevoerd met specifieke klantdetails.

Kraaijeveld uit Ridderkerk is een AGF-groothandel gespecialiseerd in de verwerkende industrie, de gastronomie en het verzorgen van mixladingen voor het binnen- en buitenland. De export  gaat voornamelijk naar Duitsland en de Oost-Europese markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer