fbpx Ga naar hoofdinhoud

Dubbelop Arocs vijfassers voor Gebr. Van der Heiden

Gebr. Van der Heiden uit Eemnes nam onlangs twee nieuwe Arocs 4745LK 10×4/6 trucks in gebruik. Mercedes-Benz dealer SternTrucks leverde de voertuigen af. De Arocs trucks zijn voorzien van kipper opbouw verzorgd door Hyva en worden ingezet voor het vervoer van zand & grind .

Dankzij een eerdere positieve ervaring met de trucks van Mercedes-Benz, viel ook de keuze voor de nieuwe trucks op het merk met de ster. Begin vorig jaar werd een Actros 2545 LS VLA aangeschaft. Naast de betrouwbaarheid van het voertuig en de goede ervaring met Mercedes-Benz dealer SternTrucks was vooral het gunstige brandstofverbruik van de Actros in de praktijk bepalend. Toen Mercedes-Benz ruim een jaar geleden speciaal voor de Nederlandse markt de Arocs 4745 LK 10×4 ontwikkelde, was de keuze snel gemaakt. De vijfassers, geschikt voor 47 ton GVW, beschikken over Mercedes PowerShift 3 en Servotwin-besturing. Dankzij het lage eigen gewicht is het netto laadvermogen van de trucks vergelijkbaar met de eerdere generaties vijfassers.

Gebr. van der Heiden, gevestigd in Eemnes, is al vanaf de jaren ’40 gespecialiseerd in het leveren verschillende primaire grondstoffen en secundaire bouwstoffen. De grond- en bouwstoffen zijn op locatie te leveren maar ook af te halen in Eemnes of op de vestigingen in Almere en Nieuwegein. Daarnaast is Gebr. van der Heiden ook actief in op- en overslag, puinrecycling, grondzeven en als verhuurbedrijf in grondverzetmaterieel en trekkend materieel. Het wagenpark van Gebr. van der Heiden bestaat uit 20 trucks  waarvan nu drie afkomstig zijn van Mercedes-Benz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer