Dubbelwandige prefab put bij Maha • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Dubbelwandige prefab put bij Maha

Op Transport Compleet Gorinchem presenteert Maha Explora Truck & Bus zich met een productgamma. Begin vorig jaar was er de overname van Maha Nederland door de Rupro Holding, hieronder vallen onder andere ook Explora en Brekupa. Maha blijft met alle disciplines service, onderdelen en verkoop, als één geheel volledig vanuit Gorinchem opereren onder de inmiddels bekende nieuwe naam. Zusterbedrijf Brekupa, marktleider in installatie techniek Automotive werkplaatsen, laat haar nieuwste producten zien op dezelfde Maha Explora stand.

Bijzonder is volgens Maha het tentoonstellen van een complete dubbelwandige prefab put, geheel gereed voor plaatsing in een project. Voor de bezoekers zal deze put worden gekanteld, op die manier kan er goed de binnenzijde van de put worden bekeken. Dan wordt direct het hoogwaardige en kwalitatieve karakter duidelijk, de put is verder ook voorzien van aluminium rolluiksysteem. Hiermee kan de put snel worden omgetoverd tot een geheel vlakke en veilige werkvloer. Belastbaar met 15 ton aslast. Op de beurvloer volledig automatisch werkend te zien.

Op de stand de draadloze mobiele hefkolommen van marktleider Finkbeiner. Leverbaar in diverse configuraties en hefvermogens. Getoond worden onder meer de 7,5 en 5,5 tons versies. Groot voordeel van deze kolommen is onder meer de direct beschikbare werkbaarheid, dus niet iedere keer elke kolom apart aanmelden. Deze kolommen beschikken over de snelste hef- en daaltijd in de markt. Diverse opname toebehoren zijn leverbaar zoals voor het chassis, KingPin, container, caravan/aanhangwagen kogel en dergelijke. Ook een rijbanen set behoort tot de mogelijkheden.

Doorlopende demonstraties van het bekende en innovatieve TEXA truck diagnose systeem tijdens de beursdagen. Een specialist van TEXA is aanwezig om alle vragen van de beursbezoekers te beantwoorden.

Ook op het gebied van putkrikken is er nieuws, de nieuwste kuilheffers van de Duitse fabrikant Blitz maar ook de innovatieve portaalkrik is aanwezig. Deze krik biedt maximale bewegingsvrijheid en veiligheid. De portaalkrik heeft 2 cilinders die aan de zijkant van de put geplaatst worden. Hierdoor kan de krik eenvoudig gepasseerd worden. Er wordt altijd exact waterpas geheven, ook bij een groot lastverschil tussen links en rechts. Inmiddels kent de portaalkrik al vele tevreden gebruikers in de Nederlandse werkplaatsen.

Aandacht is er ook voor de bekende Maha remmentestbanken en liftsystemen van wereldmarktleider Maha. Tegenwoordig wordt er vrijwel altijd een liftsysteem geplaatst, waarbij de rollensets automatisch en gesynchroniseerd omhoogkomen. Juist bij voertuigen met meerdere assen levert dit een groot tijdsvoordeel op bij het verrichten van APK keuringen. Maha Explora Truck & Bus heeft een compact lift systeem beschikbaar waarbij, ook bij bestaande rollensets, eenvoudig een liftvoorziening kan worden geplaatst zonder ingrijpende bouwkundige voorzieningen. Alle meetwaarden standaard zichtbaar in de cabine op het scherm van de industrieel beschermde IPad.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer