Dynalogic opent nieuw dc voor grote producten • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Dynalogic opent nieuw dc voor grote producten

Dynalogic, specialist in Personalized Logistics opent eind april een nieuwe vestiging in Vianen voor het thuisbezorgen en installeren van grote producten in de Benelux. Dynalogic betrekt deze vestiging om te kunnen voldoen aan het groeiend volume en de focus op klanttevredenheid in tweemans bezorgingen.

dynalogic“Dynalogic groeit snel. Mede door onze excellente operatie en tijdige uitbreiding van onze capaciteit groeien we behalve in aantallen ook continu in kwaliteit en klanttevredenheid: zeg maar in NPS. We zijn erg tevreden over de manier waarop wij onze strategie momenteel uitrollen”, vertelt John Ruijsch, verantwoordelijk voor Business Development 2XLinhome.

Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Dynalogic ervoor gekozen om eind april 2016 uit te breiden met een nieuwe logistieke hub in Vianen, en heeft daartoe het warehouse van Miele Nederland gehuurd. Deze nieuwe hub is gevestigd op een A-locatie zeer centraal in NL op een zichtlocatie langs de A2 in Vianen. De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van ruim 8.000 m2 en voldoet net als de reeds bestaande locaties in Nuth, Woerden, Breda en Sint-Katelijne-Waver aan de strenge eisen die Dynalogic hanteert. Mede vanuit de nieuwe locatie in Vianen worden alle grote producten, de zogenaamde 2XL producten gedistribueerd in de gehele Benelux.

Dynalogic opent de nieuwe vestiging vanwege het groeiend volume in tweemans bezorgingen. Deze werden tot op heden vanuit Woerden en de in september 2015 geopende logistieke centrale in Breda gedistribueerd. Doordat er steeds meer 2XL producten bij komen heeft Dynalogic besloten voor deze productcategorie uit te breiden naar Vianen, waardoor Woerden dan ook weer meer capaciteit krijgt voor Dynalogic’s groeiende 1-mans logistiek op het gebied van value added, after sales en safe & secure logistiek. Beide vestigingen zijn qua ligging en geografie gericht op de Randstad.

Dynalogic heeft in mei 2014 het leveren van grote producten zoals meubelstukken, witgoed en bedden onder de naam 2XLinhome services, aan haar serviceportfolio toegevoegd. Webwinkels, maar ook andere leveranciers, en hun klanten worden hiermee optimaal bediend. Vanuit de visie alle drempels om online te shoppen weg te nemen maakt Dynalogic met haar 2XLinhome services ook het online aanschaffen van grote producten eenvoudig en snel.

De klant wordt maximaal ontzorgt door de thuisbezorging van Dynalogic. Naast drempelbezorging en bezorging met full service biedt Dynalogic geleidelijk een steeds breder palet aan “personalized” services, zoals montage, installatie en inbouw van deze grote producten. Uiteraard kunnen ook de oude producten en het verpakkingsmateriaal mee retour genomen worden en volgens de milieunormen verwerkt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer