Een echte winnaar en proefrijden bij Iveco • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Een echte winnaar en proefrijden bij Iveco

Iveco zal tijdens Transport Compleet Hardenberg prominent aanwezig zijn met de nieuwe Iveco Daily Blue Power. Deze range bedrijfswagens is uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2018’. De Daily Blue Power is samen met de Iveco Stralis XP of NP te rijden buiten de Evenementenhal.

De Daily Blue Power is beschikbaar met een dieselmotor, 2020 RDE-Ready. Dit betekent dat deze bedrijfswagen nú al voldoet aan de strenge Real Driving Emissions die in 2020 van kracht zullen gaan. Daarnaast is de Iveco Daily Blue Power CNG beschikbaar met 3.0 liter aardgasmotor, gekoppeld aan de 8-traps volautomatische Hi-Matic versnellingsbak. Wanneer ondernemers voor zero-emissie stadsdistributie kiezen, biedt Iveco de Daily Electric. Deze derde bedrijfswagen uit de Blue Power-familie biedt een actieradius tot wel 200 kilometer.

De nieuwe Iveco Stralis NP460 is ook aanwezig in Hardenberg. Deze LNG truck levert maar liefst 460 pk uit de FTP Cursor gasmotor, 2000 Nm. Met een actieradius tot 1600 kilometer en een leveringsprogramma variërend van 4×2 en 6×2 opleggertrekkers, bakwagens en off-road voertuigen maakt Iveco het voor elke transportondernemer mogelijk zijn werkzaamheden te verduurzamen.

Iveco wordt op Transport Compleet Hardenberg 2018 vertegenwoordigd door Cornelis Bedrijfsauto’s, VIKA bedrijfswagens, Iveco Schouten Doetinchem, Iveco Capital en importeursorganisatie Iveco NLS.

Iveco maakt het mogelijk om zélf achter het stuur van een Stralis te kruipen tijdens Transport Compleet Hardenberg 2018 en een korte proefrit te maken! Ervaar de rijeigenschappen van de Stralis XP met dieselmotor en/of de Stralis NP met aardgasmotor (400pk). Vergeet uw CE-rijbewijs niet mee te nemen! Bent u benieuwd naar de Iveco Daily Blue Power? Ook daarin kunt u een demo rit maken tijdens de openingstijden van de beurs.

Vraag naar het proefrijden op de Iveco stand in Hal 2 of kom direct naar Hal 7.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer