Eerste editie TransLogista in Venray • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Eerste editie TransLogista in Venray

De eerste editie van TransLogista vindt op 13, 14 en 15 december plaats in Evenementenhal Venray. Op deze vakbeurs worden de transport- en logistieke sector samengebracht.

Transport_Compleet_Venray_2014_TTM (11)TransLogista moet volgens de organisatoren hét kennis- en netwerkplatform worden voor logistiek- en transportprofessionals uit de regio Venlo-Venray. “Het gebied Venlo-Venray staat al acht jaar op rij op nummer één op de Logistieke Kaart. Ook voor de toekomst wil deze regio één van de Europese topregio’s zijn voor logistiek. Evenementenhal wil met TransLogista de draaiende motor zijn achter de ontwikkeling in de regio. De vakbeurs speelt in op de behoeften van exposanten.”

Deelnemersveld
De ambitie van TransLogista 2016 is het verbinden van professionals uit de logistieke dienstverlening, primair actief in Zuid- en Midden-Nederland, België en Duitsland. De beursorganisatie liet eerder bij de bekendmaking van het nieuwe beursconcept en –titel weten te streven naar een interessante branchevertegenwoordiging op de beursvloer. Nu – ruim een maand voor TransLogista – laat het deelnemersveld onder meer de volgende namen zien: A-Safe, Bulthuis Truck- en Traileronderdelen, Fromm, Logitrade Logistic Systems, Movexx International, Van Gent Forkliftparts, TVH Group, Lukoil Netherlands en TopTruck.

Naast de beursvloer wil TransLogista ook een kennisprogramma bieden. Zo verzorgen namens Vela verschillende sprekers diversie (interactieve) sessies: lucht in verpakkingen (grote ergernis en nadelig CO2-effect), forecasting & emballage en WMS selecteren en WMS in gebruik nemen (ervaringen en aanbevelingen).

De beursvloer is dagelijks geopend van 15.00 tot 21.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer