Ga naar hoofdinhoud

Eerste nieuwe Mercedes voor Boogert Transport

Frans Boogert begon zes jaar geleden voor zichzelf in het internationale transport van zeecontainers. Boogert Transport kon nu onlangs de eerste nieuwe truck van Mercedes-Benz in gebruik nemen. Het betreft een Actros 1845 LS 4×2, afgeleverd door dealer Automotions in Goes.

Naast het goede contact met Mercedes-Benz dealer automotions in Goes noemt Frans Boogert het verbruik en uitstraling redenen om voor een truck van Mercedes-Benz te kiezen. “Het verbruik van de Actros is goed en de trucks van Mercedes-Benz staan er om hun bekend hun waarde te behouden. Daarnaast vinden we de Actros een mooie en luxe auto”, vertelt Frans Boogert. Hij noemt de nieuwste toevoeging aan het wagenpark een kroon op zijn werk. De Actros 1845 LS heeft een GigaSpace cabine en is voorzien van afstandsregeling, navigatiesysteem, surround sound system en het telematicasysteem FleetBoard.

Boogert Transport Kruiningen, gevestigd in Kruiningen, is een transportbedrijf gespecialiseerd in het internationale transport van zeecontainers. Het wagenpark van BTK bestaat uit twee trekkende eenheden waaronder dus nu ook een Actros van Mercedes-Benz.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer