Ga naar hoofdinhoud

Eijgenhuijsen aan de slag voor Canon

Eijgenhuijsen Precisievervoer uit Ruurlo gaat de komende drie jaar het transport en de warehousing van multifunctionals, printers en aanverwante apparatuur uitvoeren voor Canon Nederland.

De overeenkomst omvat activiteiten als werkpleklevering, verhuizing van apparatuur, installatie op de gebruikerslocatie en het geven van start-up instructies. Daarnaast voorziet Eijgenhuijsen in retourname en opslag van retourgenomen apparatuur. Daarbij worden geselecteerde retourmachines gecontroleerd en eventueel weer inzetbaar gemaakt.

Marcel Reurink, Managing Director Eijgenhuijsen Precisievervoer: “Eijgenhuijsen is een specialist in de totale logistiek rondom apparatenvervoer. We beschikken in Nederland over een fijnmazig distributienetwerk en breiden onze positie in deze specifieke markt continu uit. We zijn dan ook zeer verheugd dat Canon Nederland haar vertrouwen in onze dienstverlening heeft gesteld. Twee vooruitstrevende bedrijven slaan hiermee de handen ineen.”

“In Eijgenhuijsen vinden wij een partner die op professionele en flexibele wijze de warehousing en het transport van onze apparatuur verzorgt”, aldus Bas van Dinther, Business Operations Director van Canon Nederland. “Wij stellen hoge eisen aan de wijze waarop onze apparatuur wordt opgeslagen, vervoerd en geïnstalleerd, omdat wij onze klanten willen verzekeren van een perfect werkende oplossing. Dankzij haar jarenlange expertise is Eijgenhuijsen voor ons de ideale partner om dit te bewerkstelligen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer