Ga naar hoofdinhoud

Einde verhaal voor Wismans Venlo

Het lijkt er sterk op dat transportbedrijf Wismans uit Venlo ophoudt te bestaan. Het NIWO bevestigt aan TTM.nl dat het transportbedrijf geen vergunning meer heeft. Ook zouden alle trucks inmiddels terug zijn naar de leverancier.

Raymond Scherpenisse, hoofd vergunningen bij NIWO, licht toe aan TTM.nl: “Het bedrijf Martin Wismans BV had een communautaire vergunning (de Eurovergunning, red.) aangevraagd, maar die is eind november afgewezen. Vervolgens had het bedrijf zes weken de tijd om daar een bezwaarschrift over in te dienen, maar dat is niet gebeurd. Dat betekent dat de afwijzing definitief is.”
Zonder vergunning mogen de trucks van Wismans niet meer rijden. Als dat wel wordt gedaan riskeert het bedrijf een boete van 4300 euro. Wismans reed overigens al eerder zonder vergunning, maar nu wijst alles erop dat het bedrijf de activiteiten staakt.

Twan Heetkamp, verhuurder van tientallen vrachtwagens aan Wismans, bevestigt tegenover de Limburger dat de trucks zijn ingeleverd. “Tegenover ons is alles correct afgewikkeld, ik heb geen klachten. Wismans heeft tegen mij gezegd dat hij is kapotgeschreven.” In het verleden lag Wismans zwaar onder vuur van onder meer FNV, onder meer omdat het naar verluidt illegaal Filippijnse chauffeurs zou inzetten.

Bij het transportbedrijf zelf is niemand voor commentaar bereikbaar. Telefonisch lijkt het bedrijf zelfs helemaal niet meer bereikbaar.

Bron: De Limburger

Eén reactie op “Einde verhaal voor Wismans Venlo

  • jr.bonte

    Tja, kapotgeschreven… een zegswijze..Geen bericht,Goed bericht. Bedrijven die alles netjes doen word doorgaans niet over geschreven. Wellicht moet Wismans eens bij zichzelf te rade gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer