Elcar showt op maat gemaakte wissellaadbak • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Elcar showt op maat gemaakte wissellaadbak

Carrosseriebouwer  Elcar uit Meerkerk toont in Gorinchem een opmaat gemaakte afzet carrosserie volgens B.D.F. normen. Deze Elcar carrosserie wordt geleverd aan Transport Service Schelluinen en wordt ingezet voor o.a. meubeldistributie, Ikea, Makro, Whirlpool.

Vlot beurs 2016De carrosserie is opgebouwd uit 20 mm dik plywood met aan elke zijde extra versterkte vezelmatten.

Het dak is voorzien van 3 lichtbanen en aan de achterkant wordt de carrosserie afgesloten d.m.v. een handbediende aluminium roldeur. De achterraam constructie is van gegalvaniseerde stalen profielen met extra versterking op de 4 hoeken .

De Elcar carrosserie is opgebouwd op een gegalvaniseerd frame met 4, in hoogte verstelbaar, opklapbare draaipoten. Het op- en afzetten gebeurd d.m.v. van de luchtvering van de motorwagen. De carrosserie wordt vast gezet met behulp van 4 twist Locks. Binnenzijde is voorzien van” lat om lat” met aan de onderzijde rondom een 3 mm. dikke gegalvaniseerde stootplaat. Breedte tussen de stootplaat  2.480 mm.

Voor de vloer is gekozen voor een watervast verlijmde gecoate plaat van 27 mm dik met antislip. De 3 led binnenverlichting wordt automatisch  aangesloten via een degelijk,  verend koperen contact systeem, zodat bij het afzetten het kapot rijden van de stekker tot het verleden behoord. Om roest vorming bij aanrijschade aan frame en achterraam te voorkomen is alles  volbad verzinkt.

In Elcar’s geavanceerde spuiterij wordt de carrosserie in drie kleuren gespoten en voorzien van de gewenste reclame.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer