Ga naar hoofdinhoud

Eline de Vries nieuw gezicht RTL Transportwereld

Socialmedia-icoon, freelancejournaliste (onder meer voor TTM.nl) en onderneemster Eline de Vries (31) wordt het nieuwe gezicht van RTL Transportwereld. Met haar ervaring in onder meer socialmedia is ze een belangrijke en gewenste uitbreiding van het team van RTL Transportwereld.

De nieuwe eigenaren van PMG, Carin van ’t Net en Tom Coronel, tevens producent van RTL Transportwereld, gaven bij de overname van PMG al aan zich meer op social media te willen richten. Daar liggen immers veel nieuwe kansen die zich prima verstaan met de gebruikelijke exposure op televisie, de goed bekeken en binnenkort vernieuwde website en Facebook.

Om in te kunnen spelen op deze nieuwe ontwikkelingen is gezocht naar iemand die een belangrijke bijdrage kan leveren aan deze nieuwe uitdagingen. Eline de Vries zal met ingang van september vooral op dat gebied het team van RTL Transportwereld versterken en regelmatig te zien zijn in de items van het televisieprogramma, maar tegelijkertijd ook een belangrijke invulling geven aan de verschillende social mediakanalen. Zij zal ook een deel van de redactie voor haar rekening nemen. Eline is sinds 2014 werkzaam in de transportsector en beschikt over een CE rijbewijs en Code 95. Via haar eigen #ITSMYDRIVE bouwde zij inmiddels een mooi netwerk om zich heen en verrichtte voor meerdere partijen binnen transport en logistiek tal van media- en chauffeursactiviteiten. Voor Eline geldt, dat zij zich tijdens de ritten met vracht- en bestelauto’s beperkt tot wat veilig mogelijk is. Met de komst van Eline ondergaat het team van RTL Transportwereld een belangrijke en gewenste uitbreiding.

Jakob Dekker, vanaf de start van het televisieprogramma betrokken bij de redactie, blijft deel uitmaken van het team en bekleedt sinds 1 juli de functie van hoofdredacteur bij RTL Transportwereld.

Eline de Vries zelf is blij met de uitdaging. “Het is voor mij weer een mooie kans om verder te komen in de wereld van transport en logistiek en dat te combineren met media”, zegt ze tegen TTM.nl Na gestart te zijn met #ITSMYDRIVE breidde ze haar werkzaamheden voor andere media inmiddels flink uit. Gaat #ITSMYDRIVE daar niet onder lijden? “Ik denk dat #ITSMYDRIVE een andere functie zal krijgen dan ik eerst voor ogen had. Het zal meer een platform worden over wat ik beleef in de wereld van transport en logistiek. Echt met features die de achtergrond van wat ik doe duidelijk maken. Het klopt dat ik met de nieuwe uitdagingen daar nu minder tijd voor heb dan eerder, maar de week heeft méér dan vijf werkdagen!”

RTL Transportwereld wordt wekelijks op zondag bij RTL7 uitgezonden om 17.00 uur. De herhaling vindt plaats op de zaterdag erna op hetzelfde tijdstip en bij dezelfde zender. Online is het doelgroep gerichte programma 24/7 bereikbaar!

2 reacties op “Eline de Vries nieuw gezicht RTL Transportwereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer