Elk en Sluiter maken doorstart • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Elk en Sluiter maken doorstart

Onder de naam Van Elk Logistiek maken de twee Woerdense transportbedrijven Van Elk Koeriers en Sluiter Logistiek een doorstart. Het nieuwe transportbedrijf, met zowel nationaal als internationaal transport, start per december.

Van Elk KoeriersVan Elk Koeriers en Sluiter Logistiek werken al enige jaren intensief samen. Eind oktober kwamen de bedrijven, door een combinatie van oorzaken, in problemen met de belastingdienst. Een grote hoeveelheid uitstaande facturen die niet betaald werden, de door de huidige crisissituatie zeer terughoudend geworden banken en een probleem met de externe boekhouder van de bedrijven waren voor de belastingdienst, geen redenen om ook maar medelijden te hebben. Om beslaglegging en verkoop van inventaris en voertuigen te voorkomen restte de directies niets anders dan de rechter te verzoeken om faillissement en het onder toezicht van een Sluiter Logistiekcurator zo snel mogelijk doorstarten. 

De gezonde onderdelen van beide bedrijven zijn nu ondergebracht in Van Elk Logistiek. Curator, rechter-commissaris en het personeel spraken inmiddels het vertrouwen uit in de doorstart.

Bron: 0348-Online.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer