Ga naar hoofdinhoud

Emissievrije koelunit Thermo King voor kleine bedrijfsauto’s

Thermo King introduceert voor kleine vrachtwagens en bestelauto’s de B-100 30 unit, een koelunit die geen diesel nodig heeft en emissievrij de stad in kan.

De B-serie van Thermo King bestaat uit rendabele en milieuvriendelijke units voor kleine vrachtwagens en bestelbusjes. Deze serie is nu verbeterd met de introductie van de B-100 30.De nieuwe koelunit, die niet op diesel loopt en wordt aangedreven door het voertuig, bevat een nieuwe elektrische verwarmingsoptie met hetzelfde compacte formaat en dezelfde hoge prestaties die zo kenmerkend zijn voor deze serie.

“De nieuwe B-100 30 en de volledig elektronische units uit de B-serie passen uitstekend bij klanten die een koelunit nodig hebben dat tot de laatste transportmeters hoge prestaties blijft leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het thuisbezorgen van een bestelling of het transporteren van farmaceutische producten”, aldus Eneko Fernandez, leidinggevende van de afdeling productmanagement bij Thermo King.”Doordat er geen dieselmotor in zit, kunnen de transporteurs zich in de binnenstad en in zones waar beperkingen gelden voor uitstoot begeven. Bovendien betekent dit lagere eigendomskosten.”

De elektrische units uit de B-serie die geen uitstoot genereren, worden door de accu van het voertuig van stroom voorzien.Ze zijn compatibel met voertuigen die zijn uitgerust met een aircosysteem en het is niet nodig om een aandrijfset te gebruiken of het voertuig aan te passen. De dunne verdamper die aan het plafond wordt gemonteerd, zorgt ervoor dat er meer plaats is voor betaalde lading.De nieuwe B-100 30 unit bevat een extra elektrische verwarmingsoptie en biedt continue elektrische koeling- en verwarmingscapaciteiten. Verwarmingscapaciteit werkt onafhankelijk van de voertuigmotor en de omgevingstemperatuur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer