Ga naar hoofdinhoud

En ook nieuwe TeleMAX’ voor de buren!

Ter Linden Transport uit Doetinchem, nog steeds de buurman van TTM.nl, heeft drie TeleMAX opleggers van Faymonville in gebruik genomen.

Terlinden FaymonvilleTer Linden beschikt over een uitgebreide en diverse materieelvloot, waarmee men vele vormen van exceptioneel transport voor de klant kan verzorgen. Specifiek voor het transport van windmolenonderdelen investeert Ter Linden nu in die vloot met de aanschaf van 3 Faymonville TeleMAX opleggers bij importeur Hertoghs in Roosendaal. De kenmerkende felgele TeleMAX opleggers van Ter Linden hebben in uitgeschoven toestand een laadvloerlengte van 56 meter, waarmee vleugels tot ca. 65 meter vervoerd kunnen worden. Doordat de zwanenhals een geringe dikte heeft kan de lading helemaal vooraan geladen worden, waardoor de combinatie in zijn geheel ca. 4,5 meter korter blijft èn dankzij het geringe eigen gewicht van de oplegger mag de beladen combinatie oplegger nagenoeg overal op de snelweg komen, waardoor de minder makkelijk begaanbare wegen kunnen worden vermeden.

De oplegger is uitgerust met pendelassen voor maximale manoeuvreerbaarheid en een grote hoogte verstelbaarheid, zodat er veel bodemvrijheid onder de hoofdligger kan worden gecreëerd om over obstakels heen te kunnen rijden. Verder zijn de opleggers voorzien van vele klant specifieke opties om ze nog verder af te stemmen op de dagelijkse werkzaamheden.

Ter Linden uit Doetinchem is een exceptioneel transporteur met een diepgaande specialisatie in het vervoer van windmolens. Ter Linden is ooit begonnen als bergings- en sleepbedrijf, maar heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de complexe logistiek die bij de aanleg en het onderhoud van windmolenparken komt kijken. Daarbij concentreert Ter Linden zich niet alleen op het transport zelf, maar neemt tevens het vergunningentraject, de transportbegeleiding en zelfs de logistieke planning uit handen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer