Erniesoft verbetert e-Mobits en e-Lips • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Erniesoft verbetert e-Mobits en e-Lips

Op Transport Compleet zal Erniesoft nieuwe functionaliteiten tonen voor de Boordcomputer App: e-Mobits en het TMS-systeem: e-Lips.

e-Lips biedt nu de mogelijkheid om in combinatie met een boordcomputer realistische verwachte aankomsttijden te berekenen. Hierbij word ook rekening gehouden met de verwachte laad- en lostijden.

Gedurende het uitvoeren van een opdracht kan doorlopend de verwachte aankomsttijd opnieuw berekend worden. Deze informatie kan getoond worden in e-Lips zodat een planner de verschillende ritten beter kan afstemmen. Ook kunnen deze verwachte aankomsttijden worden gebruikt om klanten op de hoogte te houden. Dat kan desgewenst ook geautomatiseerd plaatsvinden. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld automatisch een mail ontvangen als een truck meer dan een kwartier te laat gaat komen op de laad- of losplaats.

Verder zijn de import-koppelingen verder uitgebreid. We hebben nu standaard koppelingen met verschillende grote rederijen beschikbaar waarmee opdrachten geheel geautomatiseerd kunnen worden ontvangen. Ook zijn de webservices uitgebreid zodat klanten de status van hun eigen opdrachten via de eigen website van de transporteur kunnen volgen. Ook kunnen klanten de documenten die bij hun eigen opdrachten horen zelf downloaden. Denk daarbij aan CMR’s, interchanges, weegtickets, reinigingscertificaten, etc.

Natuurlijk is bovenstaande maar een greep uit de nieuwe mogelijkheden en verbeteringen die Erniesoft  in het afgelopen jaar aan haar producten heeft toegevoegd. Op onze stand op de Transport Compleet Beurs in Gorinchem kunnen we u alles laten zien en vertellen.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer