ETD present met Chinese banden • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

ETD present met Chinese banden

European Tyre Distributors  (ETD) is gespecialiseerd in de import van Chinese banden, met de merken LEAO En Security als boegbeeld, voor de Europese markt. De importeur is prominent aanwezig in Gorinchem.

ETD heeft ondertussen uitgebreide expertise en vertrouwen opgebouwd onder klanten en distributeurs. ETD’s klanten staan centraal en integriteit staat bij ETD bovenaan. In de praktijk betekent dit dat ETD doet wat er wordt beloofd, accuraat en snel. ETD heeft veertig jaar ervaring. Het is daardoor naar eigen zeggen in staat om tegen concurrerende prijzen te leveren en de service ligt daarbij ver boven alle internationale concurrentie. De afgelopen jaren is het aanbod van ETD steeds maar groter geworden. Momenteel biedt European Tyre Distributors TBR, AGR, OTR, complete wielen, binnenbanden, industriebanden en PCR banden van verschillende merken aan. Nieuwe producten worden constant toegevoegd afhankelijk van de ontwikkelingen in de markt.

Naast het brede assortiment wat ETD aanbiedt, staat ETD ook bekend om de betrouwbare en snelle klantenservice. Het kantoor wordt omringd door de opslag faciliteiten van in totaal 15.000 vierkante meter. Dit zorgt ervoor dat ETD zeer snel banden aan klanten in heel Europa kunnen leveren.

Onlangs heeft ETD een nieuwe webshop gelanceerd. Deze webshop maakt het nog makkelijker voor klanten om voorraad, prijzen, afbeeldingen en technische gegevens te zien en om bestellingen te plaatsen. ETD staat in de Evenementenhal in Gorinchem op stand F130.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer