Europart presenteert eerste Scania catalogus • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Europart presenteert eerste Scania catalogus

Europart heeft voor het eerst een catalogus voor vrachtwagens van de Zweedse fabrikant Scania uitgebracht. Daarmee zal de toonaangevende verkoper van onderdelen voor bedrijfsvoertuigen in Europa zijn catalogusaanbod uitbreiden met een ander merk en dienovereenkomstig de strategie voortzetten om een afzonderlijke catalogus aan te bieden voor de zogenaamde ‚Big Seven‘ van fabrikantmerken die het geschikte productaanbod voor de respectieve doelgroep toont.

In de Scania-catalogus, die 350 pagina’s dik is, stelt Europart het uitgebreide programma voor met meer dan 1500 artikelen die geschikt zijn voor de Scania-reeksen 4 (94, 114, 124, 144, 164) en de reeksen R/G/P van de modeljaren 1995 tot 2017. Professionele voertuigprofessionals, werkplaatsen en vlootbeheerders vinden de beste verkopers en alle gebruikelijke onderdelen voor Scania-vrachtwagens.

De catalogus is overzichtelijk ingedeeld per modelserie in de productgebieden motor, aandrijving, ophanging en demping, as en stuurinrichting, remsysteem, perslucht, verlichting, elektriciteit en cabine. Verder biedt de huidige catalogus een grote selectie modelspecifieke accessoires en onderdelen voor truckstyling, van de opslagtafel voor het dashboard tot bumpers of koplampbeugels. Daarnaast heeft Europart in zijn catalogus ruitenwissers, voertuigmarkeringen, klimaattechnologie, brandblussers en gereedschapskisten en universele bevestigingsonderdelen, zoals zadel- en aanhangwagenkoppelingen, stylingartikelen zoals wieldoppen of luchthoorns, apparatuur voor aan boord, koelers en koffiezetapparaten op 24 volt. Afzonderlijke hoofdstukken met speciale gereedschappen, een breed gamma aan diagnostische, onderhouds- en reparatieapparatuur en chemisch-technische producten voor de werkplaats, zoals oliën, vetten, antivriesvloeistoffen en remvloeistoffen, maken het uitgebreide aanbod voor Europart-klanten met de Scania-vloot compleet.

Naast reserveonderdelen van bekende merken, zoals Hella, WABCO, Dinex, Hengst, Knorr-Bremse, TRW, Robert Bosch, Lemförder, VARTA, Meritor, LUK of SKF en talrijke delen van het eigen merk Europart zijn in de nieuwe Scania-catalogus te vinden.

Europart Premium Parts is een voordelig alternatief voor producten van de oorspronkelijke merkfabrikant voor vele vrachtwagenonderdelen, werkplaatsbenodigdheden en apparatuur. Het gamma van Europart omvat meer dan 7.000 onderdelen.

De Scania-catalogus is gratis verkrijgbaar bij alle Europart-vestigingen. Daarnaast kan de brochure op internet worden gedownload via de startpagina van Europart en via het online systeem van de Europart EWOS-werkplaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer