Ga naar hoofdinhoud

FH voor Neptunus

Neptunus Structures uit Kessel heeft een nieuwe Volvo FH Globetrotter en een gerenoveerde semi-dieplader in gebruik genomen. Neptunus is producent en leverancier van tenten en accommodaties voor evenementen en neemt daarnaast een vooraanstaande positie in als het gaat om semipermanente toepassingen. De truck en dieplader werden geleverd door Volvo Trucks-dealer Nebim Groep, vestiging Venlo.

635_2016_Neptunus_019Waarschijnlijk maakt iedereen, zonder het te weten, kennis met de producten van Neptunus Structures. Het familiebedrijf is al bijna 80 jaar wereldwijd actief als specialist in demontabel bouwen, waarbij gedacht moet worden aan tenten voor evenementen, tijdelijke bouw en huisvesting. Zo heeft Neptunus Structures in 2015 bijdragen geleverd aan evenementen zoals 3FM Glazen Restaurant, The Voice of Holland, RedBull Knock Out, Rugby World Cup, Tomorrowland, Le Tour de France Grand Départ, Zwarte Cross en onder meer het plaatsen van het 8.000 vierkante meter grote EU complex in Amsterdam, dat in 10 weken tijd compleet werd opgeleverd. Vooral de laatste tien jaar kent Neptunus een snelle groei.

Dorrie Eilers, verantwoordelijk voor sales en marketing: “Wij streven naar het beste resultaat en dat kunnen we alleen maar door te werken met een hecht team, onze eigen productie en eigen logistiek.” Dorrie vormt samen met Betty (verantwoordelijk voor onder meer de logistiek) en Antoine (verantwoordelijk voor R&D en productie) de directie van het Limburgse bedrijf. Vader Hans Eilers is nog steeds zeer actief maar heeft de directietaken overgedragen aan zijn kinderen. Innovatie en continu investeren in mensen en materieel zorgen ervoor dat Neptunus wereldwijd toonaangevend is. Met haar vestigingen in Nederland, Duitsland, Engeland, Oostenrijk, België, Frankrijk en Polen wordt heel Europa bereikt.

635_2016_Neptunus_016

Eigen transport is voor Neptunus Structures van groot belang. Betty Eilers: “Het maakt ons flexibel. Het wagenpark bestaat nu uit vijf trekkende eenheden, diverse opleggers en twintig montage-bussen. Onze chauffeurs komen meestal als eerste aan op een locatie en blijven daar tijdens het lossen van ingehuurd transportmaterieel. Zij zijn veel meer dan alleen chauffeur.” Betty maakte voor het eerst kennis met de nieuwe Volvo FH tijdens een speciaal georganiseerde ladies day. “Ik was direct verkocht. De souplesse van de truck, de ruimte maar vooral het rijden maken het verschil.” Volvo was geen onbekende voor de familie Eilers. Zo maakte Betty haar eerste kilometers ooit in een Volvo F10 en heeft vader Hans nog gereden in een Volvo L395. “Niet te vergelijken natuurlijk, maar het is zeker een merk dat ons na aan het hart ligt. Over de nieuwe Volvo FH zijn onze chauffeurs zeer tevreden. Het comfort is uitstekend en maakt dat je je werk goed kunt doen.” De FH is voorzien van Volvo Dynamic Steering, wat een revolutie is. Ook is de Volvo FH voorzien van het Active Safety pakket met Forward Collision Warning inclusief noodrem, Adaptive Cruise Control, Driver Alert Support System, Lane Change support System en het Lane Keeping Support System incl. Departure Warning. Een goed product, maar ook de relatie met Nebim is erg belangrijk. Betty vervolgt: “Zij begrijpen dat onze trucks en chauffeurs nooit te laat kunnen komen. Het is met name de service en de kwaliteit die zij leveren die belangrijk is voor ons. Naast de truck hebben ze nu ook een van onze diepladers gerenoveerd. Het maakt het span compleet, waarbij de levensduur van de dieplader aanmerkelijk verlengd is. Ook dat is de kracht van Nebim, ze zijn partner, denken mee en zorgen ervoor.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer