Ga naar hoofdinhoud

Financiële topman Vos Logistics stapt op

Martin van Gorp, CFO bij Vos Logistics, is per direct opgestapt. Volgens CEO Tonn van de Laar is de financiële man om persoonlijke redenen vertrokken. Van Gorp was ruim anderhalf jaar werkzaam voor de logistiek dienstverlener uit Oss.
Ondanks het opstappen van Van Gorp beweert Van de Laar dat Vos Logistics in rustiger vaarwater is terechtgekomen. “Het afstoten van onderdelen heeft ervoor gezorgd dat bankschulden zijn afgelost en we de overgebleven bedrijven hebben kunnen versterken.” De toekomst van het bedrijf wordt niet meer alleen vanuit financieel, maar ook vanuit strategisch oogpunt bekeken. “Wat is het beste voor het bedrijf, daar zijn we nu mee bezig,” aldus Van de Laar.

Wim Vos heeft op persoonlijke titel, samen met twee particulieren en de private equity-fondsen Greenfield Capital Fund II en NoorderHuys Participaties het onderdeel Silo Logistics overgenomen. De twee fondsen hebben een meerderheid van de aandelen in handen.

Volgens Van de Laar zijn de Vos-vestigingen in Hoogerheide en Terneuzen, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, niet gesloten. De vestiging in Veendam is vorig jaar verkocht aan De Vries Transport Group. Ook de Tankcleaning-divisie werd van de hand gedaan.

Bron: Logistiek.nlAuteur: Arjan Velthoven

 

ttm.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer