Ga naar hoofdinhoud

FNV legt Dikken vuur aan de schenen

Dikken Transport uit Nieuwleusen mag dan wel niet meer bestaan, vakbond FNV en het pensioenfonds leggen het management het vuur aan de schenen en eisen tienduizenden euro’s schadevergoeding. Reageert eigenaar Dennis Dikken niet, dan volgt een rechtsgang. Dat meldt de Stentor. Dikken wil aangifte doen tegen FNV wegens laster en smaad.

Volgens FNV zijn de contracten met de werknemers niet op de juiste manier opgezegd en dat ook de pensioenafdrachten helemaal niet in orde zijn. Dikken zou hebben gewerkt met een postbusconstructie in Duitsland.

Tegenover De Stentor reageert de vrouw van Dikken. Ze vinden het bericht van FNV ‘bijzonder’. “Want wij weten nog van niks. Alles is netjes afgehandeld en iedereen is betaald. We hebben zelfs berichtjes van chauffeurs gehad dat ze blij zijn dat het zo is afgehandeld. Als het bedrijf failliet was gegaan, hadden ze helemaal niets gehad.” Een eventuele rechtsgang ziet Dikken met vertrouwen tegemoet. De commotie valt de familie Dikken zwaar. “Dit doet geen recht aan wat mijn man heeft gedaan voor de medewerkers. We hebben zelfs doodsbedreigingen gehad. We doen aangifte tegen het FNV vanwege laster en smaad. Voor ons is het een keer genoeg.”

Bron: de Stentor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer