Ford Trucks stelt Turbo’s Hoet aan als Russische importeur • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Ford Trucks stelt Turbo’s Hoet aan als Russische importeur

Ford Trucks blijft haar activiteiten in Europa langzaam uitbreiden. Het bedrijf Turbotrucks, dat valt onder de Turbo’s Hoet Group, heeft daartoe in Moskou een overeenkomst gesloten met Ford Trucks.

Volgens Ford Trucks heeft ‘Turbotrucks’ meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsautomarkt met diverse automotive gerelateerde bedrijven in negen Europese landen. Turbotrucks gaat voor Ford Trucks verkoop, aftersales, reserveonderdelen en gebruikte trucks van Ford aanbieden via hun bestaande netwerk in Rusland. Ford Trucks wil via Turbotrucks de truckmarkt in Rusland verder bereiken in een periode van twee jaar. De beschikbaarheid en distributie van onderdelen is een essentieel onderdeel van dit partnerschap. Het belangrijkste magazijn in Moskou zal overige locaties in het land bedienen met onderdelen.

De distributie-overeenkomst werd feestelijk gevierd in Moskou in aanwezigheid van de familie Hoet, aandeelhouders van Ackermans & Van Haaren Investment Company, Piet Wauters (Global CEO), Serge Van Hulle (Managing Director van Rusland) van de raad van bestuur van Turbotrucks. Namens Ford Trucks waren vice president Serhan Turfan,  directeur internationale markten Emrah Duman en andere prominenten aanwezig. Emrah Duman: “Sinds ons eerste contact met Turbotrucks hebben we begrepen dat beide partijen dezelfde visie en DNA delen in het bedrijfsleven en voor de toekomst goede partners voor elkaar zullen zijn. Deze samenwerking stelt ons in staat onze distributiestrategie in Rusland te herstructureren en zal leiden tot een snelle uitbreiding van het verkoop- en aftersalesnetwerk en tot een aanzienlijke verbetering van de distributie van reserveonderdelen in heel Rusland. Met onze nieuwe partner Turbotrucks streven we ernaar om de hoogste niveaus van klantenservice en concurrerende aftersalesoplossingen te bieden via toegewijde faciliteiten voor verkoop, service en onderdelen. We zijn erg blij om partner te zijn van Turbotrucks en ik denk dat ze ons merk op de best mogelijke manier in Rusland zullen vertegenwoordigen. ”

Turbotrucks gaat proberen de Russen warm te maken voor de Ford Trucks van Ford Otosan in Turkije, die overigens al in Rusland zelf geproduceerd worden. TTM.nl reed vorig jaar exclusief met de nieuwste Euro 6 uitvoering van de Ford Cargo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer