Ga naar hoofdinhoud

ForFarmers overweegt maatregelen bij storm

Transportbedrijven werden afgelopen donderdag gehinderd door de storm, ForFarmers werd getroffen door een ongeval waarbij een chauffeur om het leven kwam. Het bedrijf weet nog niet of het maatregelen neemt naar aanleiding van het fatale incident, zegt het tegen RTL.

Het noodlottig ongeval vond plaats op de openbare weg bij Raalte (Overijssel). De getroffen vrachtwagenchauffeur is met veiligheidsvest en stootcap uit zijn vrachtwagen gestapt om een tak weg te halen die op de weg lag. Juist op dat moment brak een andere tak af, die hem fataal heeft geraakt. De politie was snel ter plaatse en hulpdiensten hebben geprobeerd zijn leven te redden.

“Wij verliezen met dit noodlottige ongeval een zeer gewaardeerde collega die al bijna veertig jaar voor ForFarmers werkte. We willen ons medeleven betuigen aan zijn nabestaanden en directe collega’s. Onze eerste aandacht gaat nu uit naar de opvang en ondersteuning van de direct betrokkenen, zowel familie en collega’s, om dit tragische voorval te verwerken”, laat het bedrijf weten op haar website.

ForFarmers vindt het te vroeg om nu al maatregelen te nemen, ook al krijgt het bedrijf openlijk kritiek. “Het ongeluk is kortgeleden gebeurd. We volgen de discussie die nu wordt gevoerd en voeren daarna onze eigen discussie. We bekijken eerst intern wat er is gebeurd en kijken daarna of we maatregelen moeten nemen”, aldus een woordvoerder tegen RTL.

Bron: RTL Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer