Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Kässbohrer presenteert nieuwe tankoplegger

Opleggerfabrikant Kässbohrer presenteerde vorige week haar nieuw ontwikkelde tankoplegger voor levensmiddelen, de K STL 30.

De nieuwe K STL 30 is ontwikkeld volgens de hoogste veiligheidsstandaard in de levensmiddelenindustrie, zonder daarbij een concessie te doen aan gebruikersvriendelijkheid, zo kondigde Kassböhrer aan tijdens de presentatie van deze tank.

De 30 m3 geïsoleerde tank is HACCP en ATP -IN gecertificeerd en wordt geleverd met 3 compartimenten met een totaalvolume van 30.000 liter. De tank is uitgerust met inwendige tankreiniging (CIP) en een uitloop in een afgesloten kast. De lichtgewicht tank is gemonteerd op een KTL gecoat chassis voor een lang en corrosievrij leven. De tank is geïsoleerd met een 50 mm PUR coating en afgewerkt met een hoogglans roestvrijstalen tankmantel.

Met een eigen gewicht van slechts 5750 kg, met de K STL 30 wordt de CO2 reductie en brandstofgebruik gereduceerd en het laadvermogen volgens Kässbohrer verhoogd.

De tankoplegger werd gepresenteerd tijdens de open dagen op de Mercedes Benz vestiging in Wörth am Rhein

Met haar productie van tankwagens sinds 1930 heeft Kassböhrer een uitgebreide ervaring bij ontwerp en productie van tankopleggers. Het toonaangevende gamma tankopleggers omvat tankopleggers voor bitumen, chemische producten en brandstoffen.

De nieuwe tankoplegger voor levensmiddelen beleefde haar introductie tijdens de open dagen in het Mercedes Benz BIC  (Branche informatie centrum) op het terrein van de fabriek in Wörth am Rhein , Duitsland, op 10 mei 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer