Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Onbekende trucker gewond in inferno A7

Een nog niet geïdentificeerde vrachtwagenchauffeur is maandag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de Duitse A7. Ook de oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De politie zoekt getuigen van het ongeval.

Bij het ongeval waren drie vrachtwagens betrokken. Een daarvan reed op de A7 richting het zuiden en remde af voor vaart minderend verkeer voor hem. Een vrachtwagenchauffeur achter hem bemerkte dat te laat en reed op zijn voorganger. Hierbij schaarde zijn eigen combinatie. Een derde truck, een tankauto, probeerde uit te wijken. Hij raakte de vangrail en knalde daarna alsnog op de middelste truck, die geladen was met busjes hairspray. De lading kwam vrij uit de oplegger en raakte over een afstand van 150 meter verspreid over de snelweg. Door de botsing vlogen alle vrachtwagens in brand, maar ook alle hairspray.

Drie mensen raakten gewond in het inferno. Twee daarvan licht, waaronder een brandweerman. Een van de vrachtwagenchauffeurs raakte zwaargewond. De politie heeft nog altijd niet zijn identiteit kunnen achterhalen. De man had geen papieren bij zich, en in de brand zijn zowel kentekens als het chassisnummer van de truck onherkenbaar geworden. De politie zoekt daarom getuigen van het ongeval. Filmpjes of foto’s van het ongeval zouden kunnen uitwijzen om welke chauffeur en vrachtwagen het gaat. Daartoe kan contact worden opgenomen met de politie in Bad Fallingbostel, telefoonnummer 00 49 5162 9720.

Foto’s: Politie, brandweer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer