Foto's: Stokvis demonstreert Haweka SAD • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Stokvis demonstreert Haweka SAD

Stokvis Equipment laat op Transport Compleet een demonstratie van het Haweka SAD systeem zien. Met Haweka SAD kunnen de belangrijke sensoren van het Adaptive Cruise Control (ACC) en Lane Departure Warning (LDW) worden afgesteld. Haweka is inmiddels al officieel vrijgegeven door MAN en Mercedes.

SAD staat voor Sensor Adjustment Device. Dat houdt in dat controle en kalibratie van de conditie en afstelling van belangrijke veiligheidssensoren op de truck mogelijk is. Haweka SAD is geschikt voor ACC sensoren van TRW/Knorr, TRW en Wabco. Naast de bumperradar kan ook de multi-functionele camera ermee worden afgesteld, zoals bijvoorbeeld na het vervangen van een ruit. De vastlegging van meetwaardes inclusief setup kan in minder dan vijf minuten plaatsvinden.

Het systeem is een uitbreiding op het bestaande AXIS truck uitlijnsysteem van Haweka, waarmee de fabrikant succesvol groeit in Europa. SAD werkt draadloos en heeft een duidelijke grafische interface, waarbij je als gebruiker stap voor stap door het proces geleid wordt.

Haweka SAD is leverbaar voor zowel truckdealers, onafhankelijke garagebedrijven en transportbedrijven, kortom iedereen die een truckwerkplaats heeft.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer