Ga naar hoofdinhoud

Foto’s + VLOG: Smullen bij prachtige verzameling Berliet

TTM.nl was onlangs in de gelegenheid de fantastische verzameling voertuigen van de Fondation Berliet te bezoeken in een niet voor het publiek toegankelijk privé-museum. Daar staan honderden bedrijfsauto’s die eigenlijk met zijn allen de historie van de Franse truckindustrie vormen. Tijdens onze ronde lieten we de foto- en videocamera’s volop meelopen…

2 reacties op “Foto’s + VLOG: Smullen bij prachtige verzameling Berliet

 • Gerrit Langen

  ik heb een vraagje;
  in het voorjaar gaan we met enkele vrienden een oldtimer tour maken via de RN 7 van Parijs naar de Marseille , ik als gepensioneerde transport ondernemer voorheen mede eigenaar van het familie bedrijf Langen transport uit Geleen een van de groteren transport ondernemers ( ’80 jaren ca 350 vrachtwagens op de weg )in Nederland met dochters in Frankrijk en Spanje wilde samen met een van mijn vrienden en oud directeur van Kuhne & Nagel dit prachtige museum bezichtigen, ook al om ideeën op te doen voor ons eigen Langen histories Museum, kun U ons op weg helpen hoe we dit bezoek voor elkaar kunnen krijgen .
  alvast vriendelijke groeten Gerrit Langen

  1. Arjan Velthoven

   Beste Gerrit,

   Wat interessant dat je naar de Berliet collectie wilt. Dat is echt een aanrader. De collectie is echter niet voor het publiek toegankelijk, toegang is alleen op uitnodiging mogelijk. Maar proberen, dat kan natuurlijk altijd. Via de website https://www.fondationberliet.org/la-fondation/contact/ vind je contactgegevens van de stichting die de collectie beheert. Succes!

   Arjan Velthoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer