Ga naar hoofdinhoud

Frenk Snoeck general manager bij Broekman

Sinds 1 januari 2018 is Frenk Snoeck de functie van General Manager gaan vervullen op de eigen terminal van Broekman Logistics: Broekman Project Services. Voorheen is Frenk Snoeck werkzaam geweest als Branch Manager Forwarding binnen Broekman Logistics. Met deze stap binnen het bedrijf zal hij de functie overnemen van Jos Masselink, die sinds 1 januari 2018 met pensioen is gegaan.

Volgens Rik Pek, managing director van Breakbulk Terminals zal de expertise van Frenk helpen in de verwezenlijking van de doelstelling van Broekman Project Services; “We zijn erg blij met Frenk als nieuwe General Manager voor onze terminal op de Heijplaat. We hebben het volste vertrouwen dat zijn brede netwerk en ervaring in breakbulk en logistieke dienstverlening ons zal helpen om onze ambitie in project cargo service te realiseren.”

Broekman Project Services is een van de terminals van Broekman Logistics in Nederland en focust zich op gespecialiseerde Heavy Lift projecten en faciliteert daarbij in de overslag, assemblage en opslag van complexe en/of zware lading.  De opslagmogelijkheden op onze locatie Rotterdam, Heijplaat, bestaan uit diverse opslagmogelijkheden, zowel overdekt (20.000 m² met een liftcapaciteit tot 700 ton) en buiten (40.000 m²)

Om de partners en klanten compleet te ontzorgen biedt Broekman naast de bovenstaande diensten ook de totaaloplossing voor al het containertransport van en naar onze terminal. Voor services zoals het stuffen, strippen van containers en het verpakken van kleinere projectladingen kan men ook bij Broekman Project Services terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer