Geleiders bij Chambrelan • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Geleiders bij Chambrelan

Chambrelan is specialist in het ontwerpen en produceren van industriële telescopische en lineair geleiders. Door de grote range van mogelijke draagvermogens (tot wel 1000 kg per paar) en de hoge mate van betrouwbaarheid zijn Chambrelan geleiders bij uitstek geschikt voor toepassing in de carrosseriebouw.

Daarnaast is een deel van de Chambrelan geleiders niet alleen verkrijgbaar in een verzinkt stalen uitvoering, maar ook in een aluminium uitvoering voor een lager gewicht of in een roestvrij stalen uitvoering voor toepassing in vochtige of extra belastende omgeving.

Telescopische geleiders worden in uiteenlopende toepassingen ingezet, zoals accubakken, uittrekbare laadplateau’s, opbergbakken voor kettingen en hijsmateriaal, uittrekbare werkplatforms of uitschuifbare verblijfunits. Lineair geleiders kunnen worden toegepast voor verrijdbare takels, verplaatsbare scheidingswanden of schuifpanelen.

Daarnaast heeft Chambrelan speciaal voor gebruik in (reddings-)voertuigen een eigen systeem van een dubbele handgreep met vergrendeling in gesloten en/of in geheel geopende stand ontwikkeld. Ook voor de interieurbouw biedt Chambrelan uitstekende ladegeleiders aan.

Op Transport Compleet staat Chambrelan op stand 223.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer