Ga naar hoofdinhoud

Genomineerden verkiezingen Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider 2021 bekend

STL organiseert dit jaar opnieuw de verkiezingen voor het ‘Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek’ en de ‘Beste Praktijkopleider Transport en Logistiek’ en maakt graag de genomineerden bekend. De verkiezingen bieden een podium voor leerbedrijven en praktijkopleiders die zich op een positieve manier inzetten om jong talent in de sector te begeleiden. De winnaars worden op 27 mei 2021 bekend gemaakt.

Vanaf deze week kan drie weken lang op één van de genomineerde praktijkopleiders worden gestemd via www.stlwerkt.nl/verkiezingen. De drie genomineerden voor de titel ‘Beste Praktijkopleider Transport en Logistiek 2021’ zijn:

•             Tijl Kok, W Heemskerk B.V., Rijnsburg
•             Paul Peters, The Greenery, Barendrecht
•             Lars Wevers, Roele De Vries Recycling, Wognum

Op basis van de uitgebrachte stemmen wordt bepaald wie de nummer 1 wordt en zich dus een jaar lang ‘Beste Praktijkopleider Transport en Logistiek 2021’ mag noemen. Kijk op www.stlwerkt.nl/verkiezingen voor de filmpjes van alle genomineerden.

In de eerste maanden van 2021 konden leerbedrijven zich ook aanmelden. De drie genomineerden voor de titel ‘Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2021’ zijn:

•             Althuisius Opslag BV, Meppel
•             Cevotrans, onderdeel van Unilin Insulation, Oisterwijk
•             KLG Europe Venlo, Venlo

 Deze leerbedrijven worden half april bezocht door de jury. De jury bestaat uit voorzitter Gabby Delhaas (STL), Caroline Blom (TLN), Huub van den Dungen (FNV) en Jan Kuipers (NNRD – ‘Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2020’). Op basis van het bezoek bepaalt de jury het Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2021. Binnenkort zijn op www.stlwerkt.nl/verkiezingen mooie filmpjes beschikbaar om een goede indruk te krijgen van de genomineerde leerbedrijven.

 De uitslag van deze twee verkiezingen wordt bekend gemaakt op 27 mei 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer